Mopsa inte upp dig!

 
Canon 5D MKII + 50mm f/1,4

Annat än en söt häst

 
Gjorde ett zombiefierat självporträtt nyss. Inte riktigt i samma känsla som alla söta hästbilder kanske? ;)
 
 
 

En prickig Kompis

Canon 5D MKII + 70-200mm f/4L

Varbergs kust


Dagens tre udda

 
 
Hittade dessa gamla bilder på min hårddisk när jag letade efter lite hästbilder. Riktigt häftiga djur alltså! Hur kan deras horn veta att dom ska skruva sig exakt så där osv? Djupa tankar så här på förmiddagen.

Idag kommer gå i företagets tecken med bokföring, mejla bilder och massa sånt där "måste-göra".
 
 
 
 

Underbara höst

 

 
Canon 5D MKII + 50mm f/1,4
 
Igår sken solen från en klarblå himmel och jag såg framför mig fint solnedgångsljus. Men lagom till det att Fire var tränsad, kransen fast och kameran i handen så hade den blå himlen ersatts av en enormt dimmoln. Tack!!! Men bilderna blev bra ändå. Eller vad tycker ni? :)

Dagens dubbel

Canon 5D MKII + 70-200mm f/4L
 

Tre gubbar

 
Åh, ni trogna läsare som kommer in varje dag och kikar, jag är verkligen ledsen för den usla uppdateringen. Jag har gjort massa äventyrligt senaste veckan så därför har bloggen fått lida.
 
Nu kommer det dock lite nya bilder! Har varit och fotat Antonias tre fina pållar! Till vänster har vi gammelgubben Fire som jag tävlat hoppning en gång i tiden, som nu är 20 år, i mitten har vi Husar som i vanliga fall kan vara en stel gammal herre men som vet hur man visar upp konster i hagen när kameran dyker fram! Sist och minst har vi lilla plutten Starbuck som alltid blir lika glad när gammgubbarna busar till.
 
Fler bilder på herrarna kommer!

RSS 2.0