Exit

Canon 5D Mark II + 70-200mm f/4L

Tog även lite bilder på Exit, som jag red idag. Det är så skönt när man får låna hästar "när man känner för det" och att alla i Stall Lund är så otroligt trevliga!

Starback & Husar

Canon 5D Mark II + 70-200mm f/4L

Idag var jag iväg med Antonia och vaccinerade lilla Starback (längst upp) och sen åkte vi tillbaka till stallet, fotade lite och sen tvingade jag ut Antonia och Fire i regnet :) Som tur var så avtog det sen så vi fick en härlig tur i skogen!

Karikatyr


Evelina & Iron Lady del II


Evelina & Iron Lady del I


Lilla mors dag

Canon 5D Mark II + 70-200mm f/4L

Idag (igår lördag) så impulskidnappade vi mamma som dessutom är väldigt förkyld till ICA Kvantum Välsviken här i Karlstad där dom hade helikopteråkning för 150kr.
Mamma önskade sig det för 12 år sen, men först nu kunde hon få det. Så nu vill hon bara gör det om och om igen.

Kerstin

Canon 5d Mark II + 50mm f/1,4

Dagens lärdom

...att inte glömma öronproppar vid konsertfotografering... Har diverse olika toner i öronen nu, men vafan - man lever bara en gång!

Kvällen blev i alla fall grym och banden levererade riktigt bra! Älskar liveband som verkligen är LIVE i sin utstrålning och som kommunicerar med publiken.

Här är två snabbredigerade bilder på The Durango Riot:


STRESS



HEJ PÅ ER!

Stress stress stress, är det som gäller nu! Försöker hålla det på lagom mycket genom att gå på långa promenader med Ebba i skogen och då inte tänka en enda tanke på varken skola eller jobb.

Tyvärr så gör det att bloggen blir lite lidande, och utlovade inlägg om t ex utrustning har inte kommit än. Men jag lovar, det kommer! Efter veckan som kommer nu så är det nästan slut på allt skolarbete och den 30/5 sätts alla betyg... Så efter det är jag FRI! Redo att fotografera livet ur mig :))) LÄNGTAR!

Ikväll är det konsertfotografering som gäller på Båten. Spelar gör The Durango Riot och headlinebandet är Satan Takes A Holiday.

Alldeles snart



Nu är det inte mycket kvar tills jag skickar iväg beställningen på kladdkaksboken Ljuva Baktanke!

Vill du också ha ett ex?

Det är en underbart fin bok, i formatet liggande A4. Det kommer alltså bli en härlig blädderbok för den sötsugne. Bara bilderna i sig räcker som anledning att köpa den tycker jag, du behöver alltså inte ha den som "bakbok" utan blädderbok och inspiration funkar bra det med :)

Beställer man idag kostar den bara 200kr! Annars kommer priset troligtvis att landa på ca 350kr om man beställer senare.

Så är du intresserad, tveka inte! Mejla mig på [email protected] NU! :D

Vill du se fler bilder ur boken? Klicka här.

Hemma och sjuk = mycket gjort

Hej på er!

Idag kommer bloggen få rätt mycket fokus då jag är hemma och är sjuk från skolan, vilket alltid betyder att jag får mycket gjort. Jag pendlar nämligen från Karlstad till Sunne varje dag, vilket blir några timmars spill varje dag. Istället är jag nu hemma och vaken redan nu (05.30) och ska ta första koppen kaffe.

Jag har fått några frågor och kommentarer som jag ska svara på idag. Samt så kommer antagligen recepten till Ljuva Baktanke upp här!

Så håll er på sidan idag, för det kommer hända saker :)

Nemo: 12 veckor gammal Berner Sennen


May it be

Sitter och lyssnar på Enya och försöker varva ner. Det är otroligt mycket att göra i skolan nu, och inte mindre på "fritiden" heller (men den klagar jag inte på!)
Imorgon ska jag nämligen fota en berner sennen-valp!

Här är en svartvit bild från när jag fotade labradorvalpen Milo:


Dregelvarning!



Vilken är din favorit? ;)

Projektarbete: Ljuva Baktanke

Ja bilden säger väl allt vad jag gjort som projektarbete :)

Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Har varit en helg i Gävle på äventyr med mina vänner. Efter det drog jag självklart på mig en förkylning... Kändes som någon hade manglat mig när jag vaknade imorse.

Imorgon kommer det upp lite bilder som kommer vara med i mitt projektarbete: en kladdkaksbok.


Milo

Igår på Valborg så fick jag träffa lite valp och fota. Nämligen underbart söta och coola labradorvalpen Milo.
Här är en av bilderna:


Den trogne assistenten

...Ebba Grön, som alltid finns med under våra fotograferingar och finner sig i allt.


Lillasyster Eriksson Sköld

Fotade min lillasyster i söndags vid Mariebergsskogen. Här är några:


RSS 2.0